Her kan du se, hvad deltagerne har fået ud af forløbet

Marck Klausen, Jysk System Rengøring:

”Vi er i gang med en omstilling inden for bæredygtighed, og vi vil gerne blive endnu bedre. Derfor er vi med på StartUp Green. Vi vil forsøge at være så grønne som overhovedet muligt. Vi har bl.a. en målsætning om at få styr på Co2-regnskab, så det håber jeg, at vi kan få ud af det her forløb,” fortæller Marck Klausen fra Jysk System Rengøring A/S, der allerede er blevet klogere på dag ét.

”Det har været en meget spændende dag. Det har været godt at blive tvunget til at tænke over, hvad man gør i dagligdagen og finde ud af, om der er noget, vi kan gøre anderledes. Det tegner til at blive et rigtig godt forløb, ” siger Marck.

Sara Lagoni, Carls.nu:

”Jeg vidste ikke meget om bæredygtighed før, men nu føler jeg mig ret skarp på det, og er klar til at eksekvere det, vi har lært, selvom det også kan føles en smule uoverskueligt. Men opgaven er absolut nødvendigt,” fortæller Sara, der er blevet overrasket over, hvor tæt på efterspørgslen fra kunder og samarbejdspartnere er, når det gælder en grønnere og mere bæredygtig virksomhedsprofil. 🌱 

”Jeg skal til at følge min interessenter og finde ud af, hvad de efterspørger, så vi er klar til det. Og så skal vi have kigget nærmere på delmålene i de 17 Verdensmål. Hvilke kan vi påvirke? Vi har allerede arbejdet med verdensmålet om social ansvarlighed, da vi har en målsætning om at have minimum 30% medarbejdere med særlige behov. Den sociale del lægger mit hjerte meget nært, så vi vil fortsætte med at have fokus på den del, men arbejde det endnu mere ind i strategien. Og hvordan får vi det belyst og fremhævet, så det kan inspirere andre og medvirke til at kunder og leverandører kender mere til vores socialøkonomiske DNA? Det skal jeg til at arbejde endnu mere med,” fortæller Sara.

Mie Østergaard, Skive Anlæg og Entreprenør

”Det har været et super relevant udviklingsforløb, hvor jeg har kunnet suge viden til mig indenfor bæredygtig udvikling, FN’s 17 verdensmål, grøn kommunikation, grønne forretningsmodeller og partnerskaber. Jeg glæder mig til at sætte turbo på det hele - både personligt, internt i virksomheden og generelt i anlægs- og entreprenørbranchen. Det bliver uden tvivl en krævende, men også nødvendig fremtidig vej at gå,” fortæller Mie Østergaard fra Skive Anlæg og Entreprenør.

 

Podcast

Erhverv Væksthimmerland har lavet to podcast med nogle af deltagerne fra forløbet. Lyt til de to podcast her: https://vaeksthimmerland.dk/nyheder/podcasts/

 

Dan - StartUp Green undervisning
Jes Ejsing Startup Green
Startup Green
StartUp Green undervisning
StartUp Green
StartUp Green deltagere
StartUp Green forløb
StartUp Green - grøn forretningsplan
StartUp Green -  bæredygtig forretningsudvikling