Stillingsopslag: Forretningsudvikler til
industrien

Virksomhedsbesøg sparring virksomhed Industri

Vi søger en ny teamplayer - måske er det dig?

  • Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens industriproduktion, med fokus på udvikling, teknologi og finansiering?
  • Og vil du i tæt samarbejde med engagerede kolleger være med til at styrke Viborgs position som en af landets førende industrikommuner?
  • Har du erfaring med at finde finansiering til udviklingsprojekter, bl.a. via Innovationsfonden, EU, eller andre relevante finansieringskilder?

Så er denne stilling den helt rette.

Fortsæt en positiv udvikling
VIBORGegnens Erhvervsråd (VER) har netop overtaget aktiviteterne i Center for Industri (CFI), der gennem de seneste 6 år har fungeret som et synligt samlingspunkt og udviklingsmiljø for både nye og etablerede industrivirksomheder. Målet med det nye fællesskab er at sætte yderligere fart i en satsning på at udvikle både den lokale og nationale industriproduktion.

Derfor søger vi en engageret og udadvendt forretningsudvikler, der vil være industriens nære sparringspartner, når der skal skabes teknologisk og forretningsmæssig udvikling. Du kommer ikke til at gøre det alene, men i samarbejde med 16 dedikerede kolleger, der kan bidrage med stort kendskab til både det lokale og nationale erhvervsliv.

Nye rammer og nye muligheder
Pr. 1. juli 2021 flytter VER ind i et nyt domicil – House of Industry – beliggende centralt i Viborgs nyudviklede Baneby. House of Industry rummer udover VER en ny Maskinmesteruddannelse og en Industriteknikeruddannelse. I de nye rammer etablerer VER desuden et 3D Print center, et dynamisk iværksættermiljø, og et mødested for det etablerede erhvervsliv. Dermed kommer uddannelse, erhvervsliv og iværksætteri under samme tag.

Dine opgaver
I jobbet som forretningsudvikler skal du kunne:

  • afdække virksomhedernes behov på det teknologiske og forretningsmæssige område
  • medvirke til at søge finansiering til gennemførelse af udviklingsprojekter
  • facilitere gennemførelsen af udviklingsforløb
  • medvirke til etablering af et industriteknologi-netværk

Solid erfaring fra industrien og bred teknisk indsigt

  • Vi forestiller os, at du har en ingeniørbaggrund inden for maskinteknik eller produktion, men du kan også være maskinmester eller lignende.
  • Du har arbejdet minimum 5 år inden for industrien, og du har erfaring med projektledelse, så du er i stand til at vejlede virksomheder omkring innovation, teknologi, finansiering og forretningsudvikling.
  • Du har en god og bred teknologisk indsigt, bl.a. omkring nye produktionsformer, produktudvikling og implementering af nye løsninger.

Som person er du

  • Åben og imødekommende
  • En teamplayer
  • Du arbejder målrettet og eksekverer på aftaler og projekter

Praktiske informationer

Stillingens aflønnes i henhold til kvalifikationer og jobbets karakter.

Ansættelse sker hurtigst muligt, da vi oplever stor travlhed.

Ansøgningsfrist er den 25. januar 2021.

Er du interesseret? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for VIBORGegnens Erhvervsråd Henrik Hansen på telefon 4013 4474 eller på heha@ver.dk

Send din ansøgning og CV via ovenstående mailadresse.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Find stillingsopslaget her.

11. januar 2021