Forløbsoversigt på StartUp Green

StartUp Green Forløbsoversigt 1
Forløbsoversigt 4 5 NY !

Informationseftermiddag fredag den 24. februar.
Denne fredag eftermiddag får du information om forløbet på StartUp Green, og du ser FN17 Business centeret og de lokaliteter, som vil danne de fysiske rammer for StartUp Green.

Du vil få information om både det praktiske i forhold til deltagelse, samt en introduktion til undervisnings- og workshopforløb, Business Coach forløb, Master Classes samt mulighed for at stille spørgsmål.

Der vil også være netværksaktiviteter denne eftermiddag, hvor du har mulighed for at lære de andre deltagere bedre at kende.

Tidspunkt: Fredag d. 24. februar kl. 13.00-15.00

Sted: Agro Business Park, Niels Pedersens Allé 2, 8830 Tjele 

 

Undervisningsforløb og workshop 
Hver anden uge i marts måned vil der være undervisning og workshop inden for temaer, som er relevante for den bæredygtige udvikling, som både du og de deltagende virksomheder befinder sig i. Her vil du få viden, inspiration og værktøjer, der skal hjælpe dig mod en grønnere og mere bæredygtig forretningsmodel. Undervisningen vil være en blanding af teori, workshops og gruppearbejde samt dialog på tværs af deltagerne.

Undervisningen vil foregå på FN17 Business-centret, der er placeret på Agro Business Park i Viborg Kommune.

Undervisningen vil foregå:
Torsdag og fredag d. 2. og 3. marts,
Torsdag og fredag d. 16. og 17. marts 
Torsdag og fredag d. 30. og 31. marts.

Det vil være i tidsrummet fra kl. 8.30 til 15.00.

Se undervisningsprogrammet HER. 

Bemærk at programmet opdateres løbende

 

Business Coach-forløbet
Efter endt undervisningsforløb matches du med de andre deltagende virksomheder og kommer i mindre grupper, hvor der tilkobles en erfaren erhvervsperson. Den erfarne erhvervsperson skal agere Business Coach for gruppen og medvirke til at sikre implementering af de værktøjer, der er blevet undervist i på undervisningsforløbet.

Samtidig tildeles du en personlig konsulent, der vil håndtere dine mere praktiske udfordringer ift. den udviklingsrejse, du vil være på gennem StartUp Green. Business Coachen udstikker retningen for dig og din virksomhed, og den personlige konsulent er med på sidelinjen.

 

Master Classes
Der vil i løbet af september blive afholdt to Master Classes.

En Master Class er en dag, hvor vi samler de deltagende virksomhederne fem måneder efter undervisningsforløbet, og gennem to møder følger op på på din og de andre virksomheders fremskridt, der bl.a. er opnået gennem arbejdet med en Business Coach.

Der vil på Master Class blive mulighed for at sparre med de andre deltagere og drage nytte af de erfaringer, der er blevet gjort i løbet af StartUp Green.

Master Class bliver samtidig den formelle etablering og kickoff til et regionalt netværk bestående af de deltagende virksomheder, erhvervsfremmeaktører og interessenter.

 

Afslutningskonference i oktober
Afslutningskonferencen markerer også afslutningen på StartUp Green 2023. I forbindelse med Grønne Sammen i Viborg og Green Innovation Makers-arrangementerne i Skive, begge i oktober måned, vil der blive arrangeret en konference, hvor du inviteres ind for at vise offentligheden, hvad du har fået ud af at deltage på StartUp Green.

Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at kontakte projektleder Ian Norman på 50 71 51 15 eller iano@buvi.dk 

ANSØG OM DELTAGELSE PÅ STARTUP GREEN HER