Læs om vinderne og se de mange fotos fra showet

Alle De Glade Vindere Ved Award Show 2023 Business Viborg

Der blev sat tilskuerrekord, da 550 mennesker fra erhvervslivet i Viborg og omegn onsdag d. 22. november var samlet til årets prisuddeling ved Award Show i Tinghallen/Comvent Arena. Aftenen var fyldt med højt humør og hæder til både de nominerede, vinderne og hele erhvervslivet. 

Et show med hyldest, højt humør, netværk og magi…
Showet blev sparket i gang af tre dygtige lokale dansere. Erhvervsdirektør Henrik Hansen og projektchef i FN17 Business Stine Damborg var aftenens konferencierer, og underholdningen var lagt i hænderne entertainer, magiker og mentalist Henrik Svanekiær, der gennem tankeoverføring, intuition, manipulation og magi underholdt på bedste vis.

Business Viborg havde skruet ekstra op for netværksmulighederne, så alle gæster fik mulighed for at netværke med hinanden. Det blev udnyttet, og der blev talt på kryds og tværs af alle virksomhederne.

En stor tak
Award Show er sat i verden for at hylde de gode præstationer i det lokale erhvervsliv, og i år har der været en ekstraordinær stor opbakning til showet.
”Awardshowet er en rigtig god tradition, hvor vi får hyldet mange fantastisk dygtige virksomheder og personer, der på forskellig vis sætter et positivt præg på det lokale erhvervsliv”, siger erhvervsdirektør Henrik Hansen og fortsætter. Så jeg vil gerne takke hele erhvervslivet for den enorme opbakning, der er til showet. Det er med til at styrke det gode fællesskab, som er en forudsætning for en fortsat positiv udvikling i vores område.

De syv vindere

I løbet af aftenen blev der uddelt syv priser til virksomheder eller personer, der havde gjort en ekstraordinær indsats. De syv vindere blev:

  • Årets Iværksætterpris: NewRetex
  • Årets Viborg Talent: Lucia Camille Grove Schmidt
  • Verdensmålsprisen: NewRetex
  • Årets Made in Viborg: Adibus
  • Årets Erhvervsleder: Marcin Stefanski , Exolak A/S
  • Årets Visual Award: Viborg F.F. Professionel Fodbold A/S og Shamrock Ultras
  • Business Viborgs Årspris: Geovent

Se fotogalleri fra aftenen her

Tak til hovedsponsorer for Award Show 2023

Tak til show-sponsorer

FK Management

FK Management