Viborg Iværksætterfestival

Viborg Iværksætterfestival skal fremme iværksætterøkosystemet

På tværs af uddannelsesinstitutioner, iværksættere og det lokale erhvervsliv ønsker Business Viborg at sætte iværksætteri og entreprenørskab på dagsordenen ifm. Global Entrepreneurship Week (GEW) – et verdensomspændende initiativ med samme formål globalt. Over 200 lande deltager aktivt i GEW, herunder Danmark for 15. gang.

Ved et tværgående samarbejde skaber vi helt nye muligheder for iværksættermiljøet i Viborg og omegn – muligheder som ikke før er set lokalt.

Vinderne af Viborgs Grønne Hule

Vi kalder det Viborg Iværksætter Festival (VIF)
Business Viborg sætter rammerne, der styrker muligheden for at netværke, udveksle ideer, lære af hinanden, opbygge partnerskaber og skabe motivation til at gå efter målet. I et stærkt fællesskab løfter vi hinanden til et endnu bedre niveau og styrker det lokale iværksætterøkosystem.

Iværksætternes Juleaften
Målet er at VIF bliver iværksætternes nye hotspot i Viborg, hvor de gode historier får spotlight og næring til udvikling. Forventningen er at alle uddannelsesinstitutioner i Viborg er i berøring med VIF i 2025.

Rejsen gennem VIF i uge 46
Viborg Iværksætterfestival bliver i år opdelt i to spor i uge 46.

Spor 1 – Iværksætteri på uddannelserne - Læs mere om spor 1 her

Spor 2 – Pitchtræning og netværk for iværksættere - Læs mere om spor 2 her

De to spor samles til Iværksætternes Juleaften på Midtbyens Gymnasium fredag d. 17. november kl. 12.30-18.00. Her skal 5 udvalgte teams fra spor 1, og 5 udvalgte iværksættere fra spor 2 pitche deres idé foran et kompetent dommerpanel. Der er attraktive præmier på spil!

Se programmet for Iværksætternes Juleaften her

Jyske Bank

Nøglepartnere i projektet 2023

Uddannelser:

  • Midtbyens Gymnasium
  • Erhvervsakademi Dania Viborg
  • Media College Danmark
  • The Animation Workshop

Præmiesponsorer:

Øvrige sponsorer:

 

Dommerpanel:

  • Henrik Bollerslev, Lindholm Biler
  • Ole Trudslev, InvestorHub Viborg
  • Anne Stampe Olesen, Nordic Female Founders
  • Pia Grandelag, Grandelag
  • Bonnie Sørensen, EP Capital

Tag med på rejsen

VIF er et nyt projekt, som vi sætter i søen for første gang i 2023. Vi ønsker at udvikle det til at omfavne alle uddannelser i Viborg i 2025. Derudover er målet, at flere iværksættere engagerer sig i Viborg Iværksætterfestival. 

Vi er altid åbne for flere samarbejdsrelationer. Kontakt undertegnede, hvis du ønsker at blive aktivt involveret i projektet i 2024