Sådan får nye medarbejdere øje på din virksomhed

Tid: Tirsdag d. 27. august 2024 kl. 8.15 - 10.45

Sted: Business Viborg, Erik Ejegods Vej 16, Konferencelokale 3. sal, 8800 Viborg

Tilmeld dig her

Det kan være svært at tiltrække nye medarbejdere til trods for, at din virksomhed er en rigtig god arbejdsplads. 

Tine Stallkneckt Ottesen

På dette værkstøjskursus vil Tine Stallkneckt Ottesen give dig sine bedste tips og gode værktøjer til at lave stillingsopslag, der skiller sig ud fra mængden og fortæller om alt det gode, der sker i din virksomhed. 

Tine har en baggrund inden for marketing og har efterfølgende arbejdet i rekrutteringsbranchen. I Tines sidste stilling var hun rekrutteringsansvarlig i et digitalt konsulenthus med 50 ansatte. Én af de største hovedpiner var at tiltrække fagspecialister - de var der bare ikke. Og hvad gør man egentlig, hvis budgettet ikke er stort?

“Jeg identificerede mine største udfordringer. Den mest markante var, at kandidaterne ikke kendte virksomheden. Og når de allerede har et spændende job, så skifter de jo ikke til noget, de ikke kender. Derfor blev det meget tydeligt, at jeg skulle drive historien om virksomheden som en god arbejdsplads - den driver desværre ikke sig selv, selvom man har en virkelig god arbejdsplads.”

Tine startede med de lavthængende frugter såsom: Karriereside, rekrutteringsproces og stillingsopslag.

Især stillingsopslaget kan gøre en kæmpe forskel. Langt de fleste stillingsopslag er af meget ringe kvalitet. De ligner alle sammen hinanden. Det betyder også, at der virkelig er mulighed for at “stå ud” og blive set, hvis man laver et godt stillingsopslag.

Hvordan laver man så det?
Kom med og få “hands on” tips til et godt stillingsopslag. Du får en skabelon med hjem, som du kan bruge efter værktøjskurset.

Vil du have gode råd til netop dit stillingsopslag? Så send det til inli@buvi.dk inden værktøjskurset, og Tine kan bruge det som case.

Målgruppe
Ejere, ledere og alle andre, der arbejder med rekruttering i små- og mellemstore virksomheder. Det kan også være relevant for soloselvstændige, der skal ansætte den første medarbejder.

Tid: Tirsdag d. 27. august 2024 kl. 8.15 - 10.45

Sted: Business Viborg, Erik Ejegods Vej 16, Konferencelokale 3. sal, 8800 Viborg

Hvad koster det? Medlemmer: Gratis Øvrige: 995 kr. + moms. Tilmelding er nødvendig!

Arrangementet er gratis for medlemmer af Business Viborg. Andre kan deltage som gæst mod betaling. Ved indmeldelse i Business Viborg i den efterfølgende uge, refunderes deltagerbetalingen.

Networking

Ved vores arrangementer kan du forvente at indgå i faciliteret networkning om dagens tema med ejere, ledere og medarbejdere fra det lokale erhvervsliv. Netværk er med til at skabe hurtigere udvikling af din forretning og din personlige udvikling.

Der opkræves et no-show gebyr ved udeblivelse uden afbud.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her