Virksomhedsbesøg Grimme d. 5. sept. 2024

GRIMME - den direkte vej til specialisten i Skandinavien

Vi besøger GRIMME Skandinavien, der leverer og servicerer specialmaskiner til grøntsagsproduktion, kartoffel- og roeavl samt til tørring, opbevaring og køling af kartofler, løg og gulerødder.

Tid: Torsdag d. 5. september 2024 kl. 14.00 - 16.00
Sted: GRIMME Skandinavien A/S, Chr. Hyllebergs Vej 9-11, 8840 Rødkærsbro

Tilmeld dig her

Grimme Skandinavien

GRIMME - den direkte vej til specialisten i Skandinavien

GRIMME Skandinavien leverer og servicerer specialmaskiner til grøntsagsproduktion, kartoffel- og roeavl samt til tørring, opbevaring og køling af kartofler, løg og gulerødder. Virksomhedens styrke er mangeårig erfaring i de fire produktgrupper.

Kendetegnende for GRIMME Skandinavien er knowhow og stor faglig ekspertise. Denne specialviden sikrer, at det mobile serviceteam kan yde hurtig, tryg og sikker service overalt i de fire nordiske lande, så de kostbare timer i sæsonen ikke spildes på ventetid og maskinproblemer.

GRIMME Skandinavien blev etableret i 1919 af Christen Hylleberg som Hylleberg Maskinfabrik og har i dag omkring 80 ansatte.

Glæd dig til en tur rundt på virksomheden i Rødkærsbro og hør, hvad de gør for stadig at være attraktiv for både kunder, samarbejdspartnere og ansatte.

Tid: Torsdag d. 5. september 2024 kl. 14.00 - 16.00
Sted: GRIMME Skandinavien A/S, Chr. Hyllebergs Vej 9 - 11, 8840 Rødkærsbro

Hvad koster det? Gratis og forbeholdt medlemmer. Tilmelding er nødvendig!

Tilmeld dig her

Arrangementet er gratis for medlemmer af Business Viborg. Andre kan deltage som gæst mod betaling. Ved indmeldelse i Business Viborg i den efterfølgende uge, refunderes deltagerbetalingen.

Læs om virksomheden her: https://www.grimme.dk

Der opkræves et no-show gebyr ved udeblivelse uden afbud.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her