20201028 Marc Be Installationer

Erhvervsmentor gør en forskel

Erhvervskonsulent Ian Norman og B.E. Installationer har hjulpet Marc med at finde sin rette hylde på jobmarkedet. 

Ian har været erhvervsmentor for Marc og hjulpet ham med at finde ud af hvilket job eller uddannelse, der kunne være relevant for ham.

Efter at have afprøvet viceværtfaget i en praktik, ville Marc gerne prøve elektrikerfaget. Derfor spurgte han Ian, om han kendte nogle i sit netværk. Og det gjorde Ian heldigvis.

Ian tog fat i Brian Bryrup fra B.E. installationer for at høre, om der var mulighed for, at Marc kunne komme i praktik hos B.E. Installationer. Og det var der.

Fra praktik til lærekontrakt
Faktisk blev de så glade for Marc og hans kompetencer, at de nu har tilbudt Marc en lærekontrakt.

”Marc var i starten med ude på opgaver med forskellige svende, og her fik vi rosende tilbagemeldinger på, hvordan han klarede sig. Marc har et stort potentiale, og han er en rigtig god fyr. Derfor valgte vi at give ham en lærekontrakt” fortæller adm. direktør Brian Bryrup.

I dag er Marc glad og lettet over, at B.E. Installationer valgte at tage ham ind ”Det er fedt at være ved B.E. Installationer. Jeg er glad for, at jeg har fået denne mulighed, og at jeg nu ved, hvad jeg skal lave de næste 4 år, og at jeg har fundet ud af, hvilken vej jeg skal gå. Det giver ro” fortæller Marc.

Et godt bevis på hvordan netværk kan gøre en forskel – både for sig selv – men også for andre.