Ny forretningsudviklingschef hos Business Viborg

Amin Barrada er vores nye forretningsudviklingschef, og han skal hjælpe med at udvikle Business Viborg og rekruttere endnu flere medlemmer. Han har en uddannelse inden for marketingstrategi fra CBS og har drevet og ejet forskellige virksomheder inden for bl.a. grøn omstilling og bæredygtighed. Amin har ligeledes stor erfaring inden for iværksætteri, digitalisering og cyper security, så der er rig mulighed for at trække på hans mange kompetencer.

Amin

”Jeg ser frem til at komme godt i gang med mine opgaver og styrke Business Viborg endnu mere. Jeg er blevet overrasket over, hvor mange forskellige områder Business Viborg arbejder med. Det havde jeg ikke forventet af et erhvervsråd, men det viser, at der bliver arbejdet seriøst for erhvervslivet, og det glæder jeg mig til at blive en del af” fortæller Amin. 

Et fun-fact om Amin er at han taler 7 forskellige sprog – dansk , engelsk, tysk, fransk, arabisk, islandsk og marokkansk.

Ta’ endelig fat i Amin hvis du har brug for sparring. Med hans mange kompetencer, kan han helt sikkert hjælpe dig og din virksomhed ✔

Telefonnr: + 45 54 33 55 14
Mailadresse: amba@buvi.dk