Det fortæller iværksætterne om os

Søren Boiesen

Min virksomhed er medlem af Business Viborg, da det er med til at styrke mit netværk - ikke mindst lokalt i Viborg Kommune. Jeg har som iværksætter stødt på både små og store udfordringer, hvor det at trække på et godt netværk, har været vigtigt.

Via sparring, arrangementer og kurser har jeg mødt spændende, inspirerende og kompetente mennesker, som for mig både har gjort det nemmere og sjovere at være selvstændig. 

- Søren Bjerg Boiesen, Stifter og designer, BB Designmind

 

 

 

Hørbart

Når man har en idé, kan det være svært at vide, hvordan man kommer derfra til reel handling og det at starte en virksomhed. Her hjælper Business Viborg med at stille skarpt og stille de kritiske spørgsmål, som kan være svært selv at definere, for at kunne skabe en sund forretning.

Business Viborg har været med til at sætte os i kontakt med de rette personer inden for de områder, hvor vi manglede viden og kontakter. Blandt andet har vi her igennem fået kontakt til advokat og udvikler af en digital løsning til vores hjemmeside.

- Bettina og Stinne, Indehavere, Hørbart

 

 

 

Sibritech

Vi har deltaget i StartUp Info for iværksættere hos Business Viborg, og det hjalp os med at komme ordentligt i gang med opstarten af vores virksomhed. Derudover har vi brugt konsulenterne hos Business Viborg som en mentor-ordning, der med 1:1 sparring har hjulpet os i den rigtige retning.

Business Viborg har givet os et bredt netværk, som vi kan trække på, når vi har brug for det. Vi har eksempelvis også startet en erfa-gruppe med andre iværksættere, som også er en del af Business Viborg. 

- Simon og Brian, Indehavere, Sibritech

 

 

Chrims design DIY & butik

Ved at deltage i et af Business Viborgs kursusforløb for iværksættere, fik jeg grundlagt en viden, så jeg bedre kunne vurdere, om min forretningside kunne bære. Derudover har jeg, gennem netværk, fået etableret nye kontakter som har gjort, at flere projekter hurtigere kunne blive sat i værk. 

Jeg har fået et netværk, hvor vi stadig aktivt bruger hinanden. Vi bruger især hinanden til ideudveksling og til at knytte nye kontakter/forretningsforbindelser. 

- Christina Meidal Stilling, Indehaver, Chrims design DIY & butik

 

 

 

Jan

Jeg har deltaget på iværksætterforløbet StartUp 24, som gav modet til at starte som selvstændig og snitfladerne for, hvad der er vigtige i forbindelse med opstart af egen virksomhed.

Efter kurset valgte jeg at blive medlem hos Business Viborg, fordi det giver en fremtidsbase for netværk og en platform, som jeg ved altid vil hjælpe mig, og som jeg kan kontakte. Jeg betragter Business Viborg som meget professionel ud fra mit kendskab til øvrige erhvervscentre i Viborg og omegn.

- Jan Nørbjerg, Indehaver, StepUp Green

 

 

 

Betina 1

Der er mange beslutninger man skal træffe selv, når man starter som soloselvstændig. Business Viborg hjalp mig i min spæde start med at blive skarpere på min forretningsopbygning og prisstruktur.

Sidenhen har jeg valgt at fortsætte som medlem af Business Viborg, da det er med til at styrke mit lokale netværk, men også for at få mulighed for at deltage i de mange arrangementer, kurser og ikke mindst erfa-grupper, hvor man møder spændende, inspirerende og kompetente mennesker.

Det er med til at udvikle min viden, min motivation som soloselvstændig og mit netværk.

- Betina, Indehaver af BeHelpful

Siden opdateres løbende